ΜΕΝΟΥ
ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

ΝΕΟ E-SHOP

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ AROMA FACTORY -10€ για όλους αυτόματα στο καλάθι

*ισχύει για παραγγελίες ΑΝΩ των 60€

00 Ημέρες
00 Ώρες
00 Λεπτά
00 Δευτ

Yves Saint Laurent

 Άρωμα τύπου Body Kouros από τον Yves Saint Laurent.Είναι ένα ανατολίτικο πικάντικο άρωμα για άνδρες και κυκλοφόρησε το έτος 2000.Οι νότες κορυφής είναι ευκάλυπτος και θυμίαμα.Οι μεσαίες νότες είναι κέδρος Κίνας και φασκόμηλο.Η νότα βάσης είναι βενζόη.    ..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Καλάθι
Άρωμα τύπου La nuit de l'homme από τον Yves Saint Laurent.Είναι ένα φουγκέρ ανατολίτικο άρωμα για άνδρες και κυκλοφόρησε το έτος 2010.Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο,γλυκάνισο και πιπέριΟι μεσαίες νότες είναι λεβάντα,λάβδανο Γαλλίας και φρουτένιες νότες.Οι νότες βάσης είναι βετιβέρ,πατσο..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Καλάθι
Άρωμα τύπου MYSLF απο Yves Saint Laurent.Είναι ένα άρωμα για άνδρες που κυκλοφόρησε το έτος 2023.Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο Καλαβρίας και περγαμόντο.Η μεσαία νότα είναι άνθος πορτοκαλιού Τυνησίας.Οι νότες της βάσης είναι Ambrofix™ και πατσουλί. ..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Καλάθι
Άρωμα τύπου Y Le Parfum από Yves Saint Laurent.Είναι ένα φουγκέρ άρωμα για άνδρες.Οι νότες κορυφής είναι μήλο, αλδεϋδες, τζίντζερ και γκρειπ φρουτ.Οι μεσαίες νότες είναι φασκόμηλο, λεβάντα και γεράνι.Οι νότες της βάσης είναι σπόρος τόνκα, κέδρος, λιβάνι και πατσουλί.  ..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Καλάθι
Άρωμα τύπου Y απο Yves Saint Laurent.Είναι ένα αρωματικό ξυλώδες άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, αλδευδες, τζιντζερ, λεμόνι και μέντα. Οι μεσαίες νότες είναι βιολέτα, φασκόμηλο, γεράνι, μήλο και ανανάς. Οι νότες ης βάσης είναι μόσχος, γκρίζα άμβρα, θυμίαμα, ρητίνη ελάτης, κέδ..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Καλάθι
Άρωμα τύπου Black Opium από Yves Saint Laurent.Eίναι ένα ανατολίτικο πικάντικο άρωμα για γυναίκες που κυκλοφόρησε το 2009.Οι νότες κορυφής είναι ροζ πιπέρι,άνθη πορτοκαλιάς και αχλάδι.Οι μεσαίες νότες είναι καφές και γιασεμί.Οι νότες της βάσης είναι βανίλια,πατσουλί και κέδρος.    ..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Καλάθι
Άρωμα τύπου Manifesto από Yves Saint Laurent.Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες που κυκλοφόρησε το έτος 2012.Οι νότες κορυφής είναι φραγκοστάφυλλο,περγαμόντο και νότες πρασίνου.Οι μεσαίες νότες είναι κρίνο της κοιλάδας και γιασεμί σαμπακ.Οι νότες βάσης είναι κέδρος,σανδαλόξυλο,βανίλια και σπόρ..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Καλάθι
Άρωμα τύπου Manifesto l'elixir από Yves Saint Laurent.Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες που κυκλοφόρησε το έτος 2012.Οι νότες κορυφής είναι φραγκοστάφυλλο,περγαμόντο και νότες πρασίνου.Οι μεσαίες νότες είναι κρίνο της κοιλάδας και γιασεμί σαμπακ.Οι νότες βάσης είναι κέδρος,σανδαλόξυλο,βα..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Καλάθι
Άρωμα τύπου Libre απο Yves Saint Layrent.Είναι ένα φουγκέρ ανατολής άρωμα για γυναίκες που κυκλοφόρησε το έτος 2019.Οι νότες κορυφής είναι μάνταριν όρανζ,λεβάντα,φραγκοστάφυλλο και πέτιγκραιν.Οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί,λεβάντα και άνθη πορτοκαλιάς.Οι νότες της βάσης είναι βανίλια μαγαδασκάρης,κέ..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)