Συχνές Ερωτήσεις

 

  1. Έχω βρει τα προϊόντα που μου αρέσουν αλλά δεν ξέρω πώς να τα παραγγείλω.

Υπάρχουν 4 τρόποι για να προβείτε στην παραγγελία των προϊόντων που σας αρέσουν.

Όποιον τρόπο και αν επιλέξετε μπορείτε ανά πάσα στιγμή να συμβουλευτείτε έναν εκπρόσωπο μας καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό 210 96 00 185
 

1ος τρόπος παραγγελίας - Παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Σε αυτήν την περίπτωση πατάτε στη φωτογραφία του προϊόντος που θέλετε να αποκτήσετε και στη συνέχεια πατάτε το κουμπάκι «Καλάθι». Με αυτόν τον τρόπο το προϊόν που επιλέξατε τοποθετείται αυτόματα στο καλάθι αγορών σας. Στη συνέχεια μπορείτε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να προσθέσετε και άλλα προϊόντα που ενδεχομένως σας ενδιαφέρουν στο ίδιο καλάθι αγορών.

Μόλις ολοκληρώσετε την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα του Aromafactory.gr τότε στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας υπάρχει ένα μικρό καλαθάκι στο οποίο αν σύρετε το ποντίκι σας θα εμφανιστεί το κουμπάκι «Αγορά». Πατώντας στο κουμπάκι «Αγορά» θα σας ανοίξει η Σελίδα Βήμα 1 στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε την γρήγορη αγορά με τίτλο «Αγορά ως επισκέπτης» στην οποία απλά σημειώνετε τα στοιχεία αποστολής και ολοκληρώνεται την αγορά σας ακολουθώντας απλά τα 6 βήματα πατώντας μέχρι και το Κουμπάκι «Επιβεβαίωση Παραγγελίας» το οποίο εμφανίζεται στο 6ο Βήμα.

Όλη η διαδικασία δεν θα σας πάρει παραπάνω από 2 λεπτά.
 

2ος τρόπος παραγγελίας - Τηλεφωνική παραγγελία

Σημειώνετε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν (οι κωδικοί φαίνονται στην περιγραφή της κάθε φωτογραφίας) και καλείτε στο 210 96 00 185
 

3ος τρόπος παραγγελίας - Επικοινωνία με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook - www.facebook.com/aromafactory.gr

Αρχικά μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο www.facebook.com/aromafactory.gr (να κάνετε Like αν δεν έχετε κάνει  ) και να μας στείλετε ένα μήνυμα ρωτώντας μας ότι θέλετε ή ολοκληρώνοντας την παραγγελίας σας αποστέλλοντας τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν μαζί με τα στοιχεία παράδοσης (όνομα, διεύθυνση, πόλη, ΤΚ και τηλέφωνο επικοινωνίας)
 

4ος τρόπος παραγγελίας - Παραγγελία μέσω messenger στο Facebook πατώντας εδώ

Σημειώνετε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν (οι κωδικοί φαίνονται στην περιγραφή της κάθε φωτογραφίας) και πατάτε μας τα στέλνετε.

Δεν θα σας πάρει πάνω από 1 λεπτό να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ;)
 

  1. Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που έχει αργήσει να παραδοθεί η παραγγελία μου;

Η ετοιμασία της παραγγελίας σας πραγματοποιείται την ίδια μέρα και παραδίδεται προς αποστολή είτε την ίδια μέρα (αν η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί σε εργάσιμη μέρα μέχρι τις 16:00) ή την επόμενη εργάσιμη μέρα. Η παράδοση των προϊόντων λαμβάνει χώρα εντός μίας εργάσιμης για το 90% των περιπτώσεων και εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την επομένη της καταχώρησης της παραγγελίας για τις υπόλοιπες παραγγελίες.

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να επικοινωνείτε με το κατάστημα για να σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας καθώς και να ελέγχεται την κατάσταση της παραγγελίας σας χρησιμοποιώντας τον κωδικό αποστολής σας στην παρακάτω διεύθυνση http://www.taxydromiki.gr/Tracktrace.aspx

  1. Τι είναι η αντικαταβολή και πως μπορώ να πληρώσω τα προϊόντα που θέλω να αγοράσω;

To Aromafactory.gr παρέχει 4 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής των προϊόντων που έχετε αγοράσει.

1ος τρόπος πληρωμής - Αντικαταβολή - Η αντικαταβολή αφορά στην πληρωμή του δέματος κατά την παραλαβή στην πόρτα σας. Δηλαδή, θα πληρώσετε τον υπάλληλο courier όταν και μόνο όταν σας παραδώσει το δεματάκι σας.

2ος τρόπος πληρωμής - Τραπεζική Κατάθεση - η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω μεταφοράς του ποσού σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρεί η επιχείρηση.

3ος Τρόπος πληρωμής - Paypal - H πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω paypal.

4ος Τρόπος πληρωμής - Πιστωτική Κάρτα - Η πληρωμή μπορεί να γίνει και με την χρήση πιστωτικής κάρτας.
 

  1. Ποια είναι η χρέωση των μεταφορικών;

Για παραγγελίες κάτω των 40 € και πληρωμή μέσω αντικαταβολής η χρέωση των μεταφορικών είναι 5,9 € για όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτου βάρους. Για παραγγελίες άνω των 40 € δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε μέσω τραπεζικής κατάθεσης,τότε η χρέωση των μεταφορικών είναι μόλις 3 € για όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτου βάρους, ενώ και σε αυτή την περίπτωση για παραγγελίες άνω των 40 € συνεχίζει να μην υπάρχει καμία απολύτως χρέωση.