ΜΕΝΟΥ
ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

ΝΕΟ E-SHOP

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ AROMA FACTORY -10€ για όλους αυτόματα στο καλάθι

*ισχύει για παραγγελίες ΑΝΩ των 60€

00 Ημέρες
00 Ώρες
00 Λεπτά
00 Δευτ

Dsquared

Brand: Dsquared
Άρωμα τύπου He Wood από τους DSQUARED². Είναι ένα ξυλώδες δροσερό άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι αρτεμισία, αμπέρι και θαλασσινό νερό. Οι μεσαίες νότες είναι μόσχος, βιολέτα και φύλλο βιολέτας.Οι νότες βάσης είναι βετιβέρ, πατσουλί, κέδρος της βιρτζίνιας και σπόρος τόνκα...
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Καλάθι
Brand: Dsquared
Άρωμα τύπου Wild από DSQUARED².Είναι ένα ξυλώδες ανατολίτικο άρωμα για άνδρες.Το άρωμα περιέχει ρετσίνη, οποπονάξ, λάβδανο, κυπαρίσσι, κεχριμπάρι,βάμμα του εδάφους, βοτάνι Αγιανιού και Santolina.   ..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Καλάθι
Brand: Dsquared
Άρωμα τύπου She Wood από DSQUARED².Είναι ένα ξυλώδες υδάτινο άρωμα για γυναίκες που κυκλοφόρησε το έτος 2008.Οι νότες κορυφής είναι λεμόνι,γιασεμί και νερόλι.Oι μεσαίες νότες είναι βιολέτα, ηλιοτρόπιο και μόσχος.Οι νότες της βάσης είναι βέτιβερ,κέδρος και κεχριμπάρι.    ..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Καλάθι
Brand: Dsquared
Άρωμα τύπου Want από DSQUARED².Είναι ένα ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες που κυκλοφόρησε το έτος 2015.Οι νότες κορυφής είναι Μανταριν ορανζ, τζίντζερ και ροζ πιπέρι.Οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο Δαμασκού,ηλιοτρόπιο και νερόλι.Οι νότες της βάσης είναι βανίλια Μαδαγασκάρης,α..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)