ΜΕΝΟΥ
ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

ΝΕΟ E-SHOP

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ AROMA FACTORY -10€ για όλους αυτόματα στο καλάθι

*ισχύει για παραγγελίες ΑΝΩ των 60€

00 Ημέρες
00 Ώρες
00 Λεπτά
00 Δευτ

Bvlgari

Brand: Bvlgari
Άρωμα τύπου Bulgari Blue απο Bulgari.Είναι ένα ξυλώδες πικάντικο άρωμα για άνδρες που κυκλοφόρησε το έτος 2001.Οι νότες κορυφής είναι κάρδαμο και σανδαλόξυλο.Οι μεσαίες νότες είναι άρκευθος, τζίντζερ και γκαλαντίνα.Οι νότες της βάσης είναι ξύλο τικ, άνθη ταμπάκου και πράσινα φύλλα.   ..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Καλάθι
Brand: Bvlgari
Άρωμα τύπου Man in black απο Bulgari.Είναι ένα νέο άρωμα που κυκλοφόρησε το έτος 2014.Οι νότες κορυφής είναι ρούμι και καρυκεύματα.Οι μεσαίες νότες είναι δέρμα,τουμπερόζα και ίριδα.Οι νότες της βάσης είναι ξύλο γκουαϊακ,βενζόιν και σπόρος τόνκα.    ..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Καλάθι
Brand: Bvlgari
Άρωμα τύπου man wood essence απο Bulgari.Είναι ένα αρωματικό ξυλώδη άρωμα για άνδρες που κυκλοφόρησε το 2018. Οι νότες κορυφής είναι ροζ γκειπ φρουτ,περγαμόντο καλαβρίας και χυμός κάκτου.Οι μεσαίες νότες είναι φρέζια,κάρδαμο της Γουατεμάλας και κεχριμπάρι.Οι νότες είναι κίτρο με ζάχαρ..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Καλάθι
Brand: Bvlgari
Άρωμα τύπου Omnia Amethyste από Bulgari.Είναι ένα ξυλώδες λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες που κυκλοφόρησε το έτος 2006.Οι νότες κορυφής είναι ροζ γκρέιπφρούτ και νότες πρασίνου.Οι μεσαίες νότες είναι ίριδα και τριαντάφυλλο και οι νότες βάσης είναι ξυλώδη νότες και ηλιοτρόπιο.   &nb..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Καλάθι
Brand: Bvlgari
Άρωμα τύπου Jasmin noir απο Bulgari.Είναι ένα είναι ένα ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι γαρδένια και οι νότες πρασίνου.Οι μεσαίες νότες είναι αμύγδαλο και γιασεμί σαμπακ.Οι νότες της βάσης είναι σπόρος τόνκα,γλυκόρριζα,κεχριμπάρι,πατσουλί,μόσχος και πολύτιμα ξύ..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)